SEO copywriting

 

SEO staat voor de Engelse term Search Engine Optimization: het optimaliseren van webpagina’s zodat zoekmachines als Google® deze eenvoudiger kunnen vinden, indexeren en uiteindelijk hoger zullen plaatsen in de zoekresultaten.

SEO Copywriting is het schrijven van webteksten die de lezer aanspreken, informeren en overtuigen.

Maar SEO Copywriting gaat ook om teksten die zó geschreven zijn dat zoekmachines ze hoog in de resultaten plaatsen. Daar waar u gezien wordt. U kunt namelijk hele effectieve teksten schrijven, maar als de zoekmachines ze niet vinden, dan weet uw doelgroep u niet te vinden. In de teksten verwerken we daarom zoektermen die uw doelgroep gebruikt.

Zoekmachines bezoeken automatisch uw webpagina’s (het zogenoemde ‘crawlen’). De zoekmachine beoordeelt de inhoud van uw webpagina en in hoeverre dat de tekst aansluit op het onderwerp van uw website, en hoe vaak bepaalde keywords worden genoemd. Onze SEO copywriters zorgen ervoor dat de teksten op uw pagina perfect aansluiten op de eisen die zoekmachines eraan stellen. Op die manier behaalt u door onze SEO copywritingdiensten een optimaal resultaat in de zoekmachines.

Zoeken klanten op het woord jas of mantel?  Kiezen ze voor jeans of voor spijkerbroek? Voordat we de teksten schrijven, maken we een selectie van de belangrijkste keywords voor uw website. We bepalen samen hoe we deze in de huidige of nieuwe structuur kunnen verwerken. Het resultaat is goed vindbare, gebruiksvriendelijke en leesbare teksten.

Wij hebben jarenlange ervaring in SEO copywriting. We zijn onder andere verantwoordelijk voor de SEO copywriting voor de ZARA online webshop, in opdracht van Sumate Direct Marketing.

Bel ons, stuur ons een email naar info@alegretranslations.com  voor meer informatie of vraag een offerte aan.

seo-copywriting

 Posted by at 6:31